İçeriğe geç

Başakşehir Protherm kombi servisi

Başakşehir protherm servisi 2005 yılında Tüm etaplarda yoğun bir kombi satışı ile o senenin satış rekorunu kırmıştır.1 etap 2.etap 5.etap ve onurkent te tamamı neredeyse vaillant ve protherm marka kombilerden oluşmaktadır. Servisimiz 7/24 saat Başakşehir bölgesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Eğer Protherm başakşehir servisi şubesini aramak isterseniz bizi aramanız yeterli.


KOMBİ SERVİSİ AYNI GÜN GELİRMİ?

0212 4700479 dan servisimizi arayarak kombinize ki ön kontrolü yaptırınız daha sonra Arıza kodları sayfamıza bir göz gezdirin ve arızayı çözemez iseniz bizi arayınız.

Başakşehir Protherm servis zamanı sorgulama

Başakşehir protherm servisi için size verilen müşteri numarasından internet sitemizdeki arama kısmından araç saat ve tamir ekibinin geliş saatini öğrenirsiniz .Eğer ‘kombiniz çok sorun çıkartıyor’ ve hemen tamir edilmesini istiyorsanız Protherm başakşehir ekibi size 2 saatte gelmektedir.

Neden Protherm Servis talep etmeliyim ?

Çünkü biz kombiniz için geldiğimizde sırf para için gelen 444 ve 0850 li numaralardan gelen firmalar gibi değiliz. Amacımız sadece para değil ve müşterimiz memnun olmadan içi rahat etmeyen bir servisiz. Öncelik kesinlikle cihazın kendi cihazımız gibi çalışması ve müşterimize bu kaliteyi yaşatmak, Vaillant servis te eğitim aldığımızda dürüst servis ve servis terbiyesini en üst düzeyde aldık

Başakşehir Protherm yetkili servisi

Başaksehir protherm servis ulaşım

7/24 saat hizmetinize hazır bir telefon kadar size yakınız protherm başakşehir için bizi armanız yeterli

Adres : Başak mahallesi tümsan 2 sitesi a blok no 146 Başakşehir İstanbul

HEMEN ARA İSTANBUL SERVİSİ